Videoproducties

Bedrijfsfilm laten maken

.:: Laat zien waar je voor staat ::.
Bedrijfsfilm laten maken voor je organisatie? Hiermee vergroot je zeker de merkwaarde. Het is één van de beste communicatiemiddelen om de kijker te laten zien waar jouw bedrijf voor staat, wat je bedrijf zo uniek maakt en waarom de kijker bij jou terecht kan. Doordat we gebruik maken van echte video beelden kunnen we sturen op emoties, wat bijdraagt aan een verhoogde betrokkenheid van de kijkers.

Productvideo

.:: Zien is kopen ::.
Een productvideo versterkt de beleving. Consumenten kunnen door middel van video, binnen tientallen seconden, de meerwaarde van het product of dienst echt ervaren. Door de overtuigingskracht die video uitstraalt vergroot je daarnaast ook nog eens de kans dat de kijker de gewenste vervolgstappen neemt. Doordat video resulteert in een hogere positie in de zoekmachines, is een productvideo op de productpagina van jouw shop onmisbaar.

Instructiefilm maken

.:: Zien is begrijpen ::.
Een instructiefilm informeert de kijker op een heldere en eenvoudige wijze over het uitvoeren van een bepaalde handeling. Door een instructiefilm kun je complexe materie eenvoudig uitleggen in de taal van de doelgroep. Het doel van een instructiefilm is het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen en het bieden van excellente service naar de klant.

Youtube marketing

.:: Gratis kijkers voor je video ::.
Youtube marketing is een zeer krachtige manier om meer kijkers voor je video te krijgen. Doordat het de één na grootste zoekmachine ter wereld is, moet je als ondernemer hier aanwezig zijn. Devion helpt graag bij het opstellen van een eigen Youtube-kanaal en bij het genereren van video’s voor je toekomstige klanten. De inzet via Youtube is geheel gratis, dus laat zo’n platform niet liggen.