Webshops

Webwinkel in uw huisstijl
Ben u opzoek naar een professionele webwinkel voor een scherpe prijs? Dan hebben wij van Entertain-Dom de ultieme oplossing. Of het nu gaat om maatwerk of een eenvoudige webshop, wij hebben voor ieder budget een passende oplossing.

  • Eenvoudig te beheren Nederlands CMS
  • Koppeling met populaire betalingsmethoden zoals iDeal & MasterCard.
  • Integratie met Google Analytics
  • Onderscheidende mobielvriendelijke ontwerpen
  • Webshop in uw eigen huisstijl
  • Uitstekende persoonlijke ondersteuning

Een professionele webshop laten maken
Heeft u een idee voor een webwinkel? Of wilt u uw bestaande webshop vervangen? Laat Entertain-Dom u dan helpen bij de realisatie van uw responsive webshop. Al vanaf € 999,- heeft u bij ons professionele webshops met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Tijdens de oplevering ontvangt u uitleg en een handleiding waarna u zelf door middel van een Nederlandstalige CMS handig uw eigen webshop kunt beheren.

Webshop beginnen
Wilt u een eigen webshop beginnen maar weet u niet waar u moet beginnen? Laat KIWI webgroep u helpen met het gehele proces. Wij zorgen ervoor dat uw responsive webshop uitstekend is geoptimaliseerd en vormgegeven voor goede zoekmachine resultaten. Al onze webwinkels en websites zijn voorzien van een mobielvriendelijk ontwerp, gemaakt door onze grafisch vormgever, zodat ook klanten op mobiele apparaten gemakkelijk uw producten kunnen bestellen. Met de integratie van alle populaire betalingssystemen zoals iDeal, MasterCard en PayPal zorgen wij ervoor dat uw klanten veilig en vertrouwd af kunnen rekenen.

Door de massale opkomst van webwinkels wordt het steeds belangrijker dat u zich onderscheidt van uw concurrenten. Veel productleveranciers leveren ook productfoto’s aan, hierdoor gebruiken veel ondernemers dezelfde foto’s op hun webshop, vandaar ook de noodzaak voor professionele productfotografie. Wij bij KIWI webgroep hebben een ervaren fotograaf in dienst die u hiervan kan voorzien.