Met een bedrijfsfilm vertel je op een overtuigende manier het verhaal van jouw bedrijf. Bewegend beeld is de meest effectieve manier om de interesse te wekken van potentiële klanten. Eén beeld zegt tenslotte meer dan duizend woorden.

Een goede bedrijfsfilm vertelt niet alleen het verhaal van het bedrijf maar gebruikt emotie als middel om echt te overtuigen. Je wilt tenslotte écht indruk maken met jouw film!

Wist je dat video tot wel 80% meer conversie op je site kan zorgen? En dat een bedrijfsfilm laten maken van slechte kwaliteit 62% van de kijkers achterlaat met een negatief gevoel? Als merk wil je opvallen. Je boodschap overbrengen en je doelgroep overtuigen.

Video is het ideale medium om uw boodschap over te brengen. Een goede video inspireert, entertaint en overtuigd. Van Doorn AV kan deze video voor u maken.

Sinds 1996 maakt Entertain-Dom video’s voor het bedrijfsleven, overheidsinstellingen en stichtingen. De videoproducties die wij maken komen in alle soorten en maten, maar hebben allemaal één overeenkomst; hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Korte promotiefilms, indrukwekkende bedrijfsfilms, krachtige commercials en intrigerende trainingsvideo’s, als het te filmen is dan maken wij het. Heeft u interesse in een videoproductie?