Home / Gaming / Command and Conquer fans stemmen op Remaster soundtrack

Command and Conquer fans stemmen op Remaster soundtrack

Op Reddit is een stemronde gestart voor de soundtracks van Command and Conquer Remastered en Red Alert Remastered. Fans kunnen aangeven welke nummers prioriteit moeten krijgen of zeker meegenomen moeten worden.
De remasters van Command & Conquer zijn goed onderweg. Frank Klepacki zal opnieuw verantwoordelijkheid zijn voor de muziek in de games, maar loopt tegen een vraagstuk aan. Op Reddit vraagt Frank het volgende:

”Zoals jullie misschien weten bevatte de PC game oorspronkelijk geen voice samples in een aantal van de nummers. Toen de officiële soundtrack uitkwam waren deze samples wel aanwezig. Ik heb de nummers oorspronkelijk geschreven op deze manier, maar ze zijn aangepast voor de release van de game. De reden hiervoor was dat het te afleidend zou zijn om stemmen door de eenheden heen te horen. Interessant genoeg zijn deze samples echter wel gebruikt in de PlayStation en Sega Saturn versies van de game. De vraag is dan ook: welke versie zullen we gebruiken in de remaster?”

Spelers kunnen hun voorkeur aangeven in de comments.

Stem op je favoriete nummers
Naast dit vraagstuk is EA ook een stemronde gestart om fans te vragen naar de favoriete nummers van Tiberian Dawn en Red Alert, inclusief uitbreidingen. In deze Reddit post kunnen spelers stemmen op elk nummer dat aanwezig was in de originele games. Met upvotes kunnen spelers aangeven welke nummers favoriet zijn. Hoewel er geen harde regels zijn voor het stemmen, adviseert EA om de upvotes te beperken tot 20 nummers. De nummers zijn op de website van Frank Klepacki te beluisteren.

Aan het einde van de week zullen de stemmen geteld worden. Met de hoogst geplaatste nummers is EA van plan om iets speciaals te doen.

BRON GAMER

Bekijk ook

KRO-NCRV overtreedt Mediawet door nevenfunctie Yvon Jaspers

KRO-NCRV heeft de Mediawet overtreden door niet zorgvuldig de nevenfunctie van presentatrice Yvon Jaspers te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *