Home / Film / ‘Halloween’ krijgt vervolg!

‘Halloween’ krijgt vervolg!

Een paar dagen geleden heerste de twijfel nog, maar die kunnen we vandaag wegnemen. Er komt gewoon een vervolg op Halloween, de reboot van regisseur David Gordon Green. Die werd goed ontvangen en deed het ook goed aan de internationale box office. Een vervolg moest dus ook bijna wel komen.

Vandaag meldt de site Collider dat er inderdaad een vervolg komt. Daarvoor hebben de drie hoofdrolspeelsters al getekend: Jamie Lee Curtis, Judy Greer en Andi Matichak. Samen zijn zij weer te zien in een strijd met Michael Myers, die nog altijd van plan zal zijn om zoveel mogelijk mensen op zo gruwelijk mogelijke wijze te vermoorden.

Jason Blum keert terug
Belangrijk aan het bericht van Collider is ook dat producent Jason Blum terugkeert. Hij bemoeide zich ook met de vorige film en het was misschien wel dankzij hem dat het uiteindelijk een succes werd. Uiteraard wilde Blum niet reageren op het bericht van Collider, maar de kans lijkt groot dat hij ook nu weer produceert.

Halloween is een direct vervolg op de originele film en laat zien hoe Michael uit de gevangenis ontsnapt en het weer voorzien heeft op Laurie Strode, haar dochter en kleindochter.

Bron FilmTotaal

Bekijk ook

KRO-NCRV overtreedt Mediawet door nevenfunctie Yvon Jaspers

KRO-NCRV heeft de Mediawet overtreden door niet zorgvuldig de nevenfunctie van presentatrice Yvon Jaspers te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *