Home / Gaming / Keert Reptile terug in Mortal Kombat 11?

Keert Reptile terug in Mortal Kombat 11?

Er bestaat een aanzienlijke kans dat Reptile terugkeert als speelbaar personage in Mortal Kombat 11. Tijdens een interview met DualShockers praat de art director van NetherRealm Studios, Steve Beran, over de nieuwe Towers of Time-modus in Mortal Kombat 11, waarin hij een aanval van Reptile benoemt.

Bij het onthullingsevenement van Mortal Kombat 11 spreekt DualShockers met Beran over de nieuwste features in de game. Hieronder valt de nieuwe modus Towers of Time dat gebaseerd is op de iconische toren die te zien is in eerdere Mortal Kombat-games. Beran legt uit dat in Towers of Time spelers kunnen kiezen uit verschillende ‘modifiers’ die helpen tijdens de gevechten. Hierbij benadrukt hij de zogenoemde ‘tag team modifier’ waarin de speler meerdere personages kan gebruiken om verder te komen in de toren.

Beran noemt een voorbeeld over hoe deze modifier gebruikt kan worden in de modus. Als voorbeeld benoemt hij Skarlet die een paar stoten kan uitdelen en vervolgens weer een paar stappen terugdoet. Wanneer hij het voorbeeld verder uitlegt zegt hij het volgende:

“Dan zijn er zekere dingen, zoals het activeren van Reptile’s Acid Ball. Het is erg nostalgisch. Het is geweldig en wij zijn er echt heel blij mee.”

Alhoewel Beran niet direct benoemt dat Reptile in de game gaat verschijnen, wordt hiermee sterk gehint naar een terugkeer van dit personage. Reptile zelf heeft al sinds Mortal Kombat 2 in meerdere games van de franchise gezeten en een terugkeer lijkt daarmee niet onlogisch. Daarnaast zijn er in totaal 25 personages beschikbaar om te kiezen in Mortal Kombat 11, waarvan tot nu toe slechts acht zijn bevestigd. Dit biedt nog genoeg ruimte voor Reptile om onderdeel te zijn van de nieuwste editie uit de populaire franchise.

Mortal Kombat verschijnt op 23 april op pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron GAMER

Bekijk ook

Dutch Comic Con 2018 Winter Edition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *