Website

Omdat tegenwoordig een website hét visitekaartje is van u bedrijf, zijn wij er om u volledig hierin te helpen. Wij zorgen voor professionele website met alle functies, op maat gemaakt. Samen met u, de klant, gaan we aan het werk om de website te krijgen zoals u dat wilt. Met ons alles-in-één pakket nemen we al het werk uit handen en leveren we binnen twee weken een prachtige website.

Heeft u al een domein naam en hosting? Dan kunnen wij op basis hiervan u nieuwe website creëren. Heeft u nog geen domein naam of hosting of u bent niet tevreden, ook dan kunnen wij u volledig helpen.

Bovenstaande is al mogelijk vanaf €450,-

Heeft u zelf nog geen hosting? Dan kunnen wij de domein naam en hosting voor u op ons nemen tegen een maandelijks bedrag van €10,-

Interesse? Neem snel contact met ons op!


Marketing

De website is het online vlaggenschip van veel organisaties. Via je website laat je zien wie je bent en welke diensten en producten je aanbiedt. Als je doelgroep eenmaal je website bezoekt, is het belangrijk om haar daar te houden en het maximale uit de traffic/bezoekers te halen.

Als full-service marketingbureau ondersteunen wij organisaties bij het behalen van hun marketingdoelstellingen. Wij vertalen de wensen door en brengen merk en doelgroep bij elkaar. We doen dit sinds 1996 en hebben veel organisaties geholpen met strategische keuzes, crossmediale campagnes, (online) advertenties en maatwerkoplossingen. Met de nieuwste creatieve en innovatieve mogelijkheden helpen wij met het bereiken van het beste resultaat op LinkedIn, Facebook, Instagram en Google.

Interesse? Neem snel contact met ons op!